Moovd wint Nationale Zorginnovatie 2021!

Moovd won donderdag 11 maart 2021 de titel Nationale Zorginnovatie 2021. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase in de zorg in Nederland en werd uitgereikt tijdens het Health Valley Event. Moovd won de vakjuryprijs en daarmee 10.000 euro.

De jury noemde Moovd ‘veelbelovend met internationale potentie’. Juryvoorzitter Jos Wetzels: “Moovd biedt de mogelijkheid om huidige maar ook toekomstige uitdagingen aan te gaan. Met hun oplossingen kunnen ze meerdere markten bedienen en verder ontwikkelen. Patiënten en hulpverleners worden hiermee verder geholpen.”

Sander Kamphuis, founder en CEO van Moovd, overtuigde de jury met zijn pitch tijdens het Health Valley Event: “Meer dan 6% van de wereldbevolking heeft te maken met PTSS, dat zijn meer dan 470 miljoen mensen. Elke dag werken we bij Moovd aan digitale therapieën om patiënten met mentale problemen een betere kwaliteit van leven te geven.”

Prijs betekent veel voor Moovd
Kamphuis: “De Nationale Zorginnovatieprijs opent voor ons nieuwe en belangrijke deuren. Hiermee kunnen we niet alleen in Nederland, maar wereldwijd impact maken. We zijn enorm trots op het winnen van deze prijs en willen iedereen bedanken voor hun stem en steun!”

Over de Nationale Zorginnovatie
Zorginnovatie.nl heeft tot doel om innovatie in zorg te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Daarom is de Nationale Zorginnovatieprijs in het leven geroepen. De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De Nationale Zorginnovatieprijs vond dit jaar plaats op 11 maart op het Health Valley Event.

“Elke dag werken we bij Moovd aan digitale therapieën om patiënten met mentale problemen een betere kwaliteit van leven te geven”