moving therapy forward

“Met WeMind hebben cliënten slechts 20 tot 25 minuten nodig om een trauma volledig te verwerken, tegenover 60 of 90 minuten met traditionele methoden.”

Q werkt sinds augustus 2023 met WeMind en bereikt sindsdien baanbrekende resultaten. Q: "Sinds het gebruik van WeMind bereik ik veel meer resultaat met mijn cliënten dan voorheen. WeMind is voor mij een gamechanger!"

Cliënten van Q met ADHD hadden veel moeite om trauma’s te verwerken. Ze gaven aan dat ze hiervoor meer tijd nodig hadden. Sinds WeMind merkt Q dat deze tijd veel korter is en haar cliënten sneller hun trauma’s verwerken. “Ze krijgen echt zelfvertrouwen om verder te gaan in het proces en komen er dan ook achter dat er meer speelt dan alleen dat trauma.”

Haar clienten waren zo bang om heftige gevoelens te ervaren, dat ze niet verder durfden in hun behandeling. Door WeMind worden de sterke gevoelens net genoeg tegengehouden zodat ze meer naar hun trauma durven kijken. Daarom ervaren haar cliënten meer “Aha!-momenten”, waar ze inzien waar hun klachten vandaan komen en welke problemen zich onbewust voordoen. “WeMind helpt mijn cliënten meer Aha!-momenten te ervaren en het platform helpt te sturen naar waar het trauma nu precies zit.” Ze kwam er gedurende de behandeling achter dat haar cliënten met veel meer onzekerheden en problemen zaten, die ook direct behandeld konden worden. Voor Q is WeMind een gamechanger.

Bekijk ook haar verhaal in onderstaande video:

Gerelateerde berichten

‘Every session before this was never successful.. But with We mind we succ...

lees meer

Digitale therapie voor Oekraïense slachtoffers

lees meer

Revolutie in therapie: het bewezen succes van Remote EMDR

lees meer