moving therapy forward

Hoe helpt ons platform ZZP'ers en kleine instellingen vooruit?

“Ik ben klaar met een sessie en de volgende cliënt zit alweer in de wachtkamer”

Kom je er niet meer door? Al die cliënten die geholpen moeten worden en zo weinig tijd om ze te zien. Als je de ene sessie klaar hebt zit de volgende alweer klaar. Sessies lopen altijd uit en duren lang. Denk je bij jezelf hoe kan ik nu onder die toenemende werkdruk uitkomen?

Moovd biedt ondersteuning in toekomstbestendig werken en het effectiever bieden van ondersteuning van mentale klachten.

Met therapie die sessies korter maakt, met meer resultaat en minder werkdruk op de therapeut. Hoe kan ook jij eenvoudig toekomstbestendig werken?

Toekomstbestendig werken

Ons platform biedt effectievere digitale therapie voor trauma’s, angsten en mogelijkheden voor ondersteuning van mentale klachten tussen behandelingen door en zelfs al wanneer clienten op de wachtlijst staan. Zo biedt je altijd optimale zorg, nu en in de toekomst!

Traumabehandeling met digitale EMDR

Vingerbewegingen en een lichtbalk zijn verleden tijd. Met digitale EMDR wordt het werkgeheugen belast via het platform, wat jou als therapeut vrij speelt je meer op de client te focussen. Je kan eenvoudig taken toevoegen op basis van de behoefte van de cliënt. De mate van de belasting wordt via een wetenschappelijk bewezen algoritme optimaal belast, waardoor je altijd het maximale resultaat behaalt. In korte sessies, meer resultaat behalen en de cliënt zo snel mogelijk weer klachtenvrij maken zodat ze hun leven weer terugkrijgen.

196% meer werkgeheugenbelasting

Met digitale therapie kan je eenvoudig taken combineren (visuele taak, audio taak, kleurverandering etc.). Hierdoor kan het werkgeheugen 196% meer worden belast.

 

19% diepere SUD daling

Het wetenschappelijk bewezen algoritme past zich automatisch aan de cliënt aan. Hierdoor wordt het werkgeheugen altijd optimaal belast. Dit resulteert in 19% grotere daling van de spanning (SUD).

 

Bespaar 30 minuten per sessie

Gemiddeld duren digitale therapie sessies 30 minuten korter vergeleken met traditionele behandelmethodes.

 

7 extra mensen in nood vooruit helpen – of meer tijd voor jezelf?

Door effectiever te behandelen kan je meer sessies doen per maand. Op basis van 40 werkweken help je daarmee zo’n 7 mensen extra per jaar aan een hogere kwaliteit van leven.

 

Ervaring van een ZZP’er

Carine Godri is psycholoog met haar eigen praktijk. Hieronder vertelt ze over hoe zij over haar ervaring.

Wil jij ook?

  • 7 mensen per jaar extra vooruit helpen
  • 30 minuten besparen per sessie
  • 196% meer werkgeheugenbelasting
  • 19% diepere SUD daling
  • Meer tijd over voor jezelf

Virtual Reality Exposure Therapie

Breng alle exposure-oefeningen uit de buitenwereld naar de therapiekamer, veilig en controleerbaar. Met het VRET platform van Moovd heb je als therapeut een groot aanbod aan digitale therapieën binnen handbereik, die een levensechte beleving en maximale confrontatie garanderen. Behandelen met gebruik van VRET werkt efficiënter en effectiever. Uit onderzoek blijkt dat cliënten in korte tijd grote stappen voorwaarts kunnen zetten in hun behandeltraject.

De voordelen van VRET op een rijtje

  • Behandel levensechte situaties direct in de behandelkamer
  • 50% sneller tot de kern van het probleem
  • Maximale confrontatie
  • Ik korte tijd cliënten hun angst laten overwinnen

Hoeveel tijd kost overgaan op digitale therapie?

Wij ontzorgen volledig in het gehele implementatietraject, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Jij hoeft alleen aan te geven dat jij het anders wilt. Met één sessie van een uur weet jij alle in’s en out’s van de tool en ben je klaar om het te gebruiken. Ook stellen wij onze online academy beschikbaar met talloze instructievideo’s! Zo simpel kan jij over naar het maken van meer impact. 

Wil je weten hoe het werkt in de praktijk? Eerst zien dan geloven? Geen probleem. We demonstreren graag hoe de tool werkt. Hiermee zie je gegarandeerd wat deze tool voor jou kan betekenen. Kies nu voor een betere toekomst voor jou en je cliënt!