moving therapy forward

Leanne Perrin werkt sinds januari 2023 met WeMind van Moovd

Ze is altijd op zoek naar manieren om effectiever en efficiënter te worden in het bieden van de beste zorg voor haar cliënten.

Haar beste ervaring met WeMind tot nu toe was het helpen van een student in zijn examenjaar die verlamd was geraakt door een incident in de gezondheidszorg. De ouders kwamen naar haar toe en stemden in met een intensieve sessie met WeMind. De scholier begon meteen en kon voelen dat de spanning afnam, wat resulteerde in fenomenale feedback. Zijn ouders vertelden haar dat hij vrolijker wakker werd en een betere kijk op het leven had, nadat hij vier jaar lang met dit probleem had geworsteld. Hij had last van angsten, slaapproblemen en sociale angsten en werd zelfs opgenomen in het ziekenhuis. Zijn traumatische ervaring vormde een barrière om toegang te krijgen tot gezondheidszorg. Zijn hele systeem was getraumatiseerd.

Nu is hij een compleet andere jongeman met een nieuwe kijk op het leven!

Met WeMind halveerde Leanne de behandeltijd en ze merkte dat haar cliënten de effectiviteit van het platform aanvoelden. “Zelfs als mensen niet helemaal begrijpen wat het platform zou moeten doen, beginnen ze het heel snel in hun lichaam te voelen dat ze zich beter voelen en dat is alles wat ze willen”.

Bekijk hier de video en leer meer over de successen die Leanne had met het gebruik van WeMind.

Gerelateerde berichten

‘Every session before this was never successful.. But with We mind we succ...

lees meer

Digitale therapie voor Oekraïense slachtoffers

lees meer

Revolutie in therapie: het bewezen succes van Remote EMDR

lees meer