OVER MOOVD

Innovatieve
digitale therapieën

Moovd ontwikkelt en ontsluit digitale therapieën in verschillende segmenten in de gezondheidszorg. Door middel van innovatief en creatief toepassen van technologie helpen we patiënten, therapeuten en zorgverzekeraars vooruit.

Iedereen zou laagdrempelig toegang moeten hebben tot hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Vanuit deze gedachte is Moovd in korte tijd koploper geworden in innovatieve oplossingen die de mentale gezondheid verbeteren. Deze oplossingen dragen nadrukkelijk bij aan het oplossen van de capaciteitsproblematiek in de geestelijke gezondheidszorg en stellen therapeuten in staat een grotere groep patiënten beter en sneller te helpen.

In samenwerking met experts
Voor het ontwikkelen en ontsluiten van deze therapieën werkt Moovd nauw samen met experts, zoals Prof. dr. Ad de Jongh, Dr. Suzy Matthijssen en Dr. Albert ‘Skip’ Rizzo. Deze professionals hebben zich aan Moovd verbonden door zitting te nemen in de Raad van Advies.

Methoden die de impact van therapie vergroten

 • In samenwerking met experts ontwikkeld
 • Gevalideerde en rijke contentbibliotheek
 • Zeer gebruiksvriendelijke applicatie
 • Effectievere en efficiëntere behandeling
 • Cliënten ervaren meer welzijn en sneller resultaat

 

Effectieve behandelmethoden

Virtual Reality Exposure Therapie

Met Virtual Reality Exposure Therapie kunnen alle exposure oefeningen die in de buitenwereld beschikbaar zijn worden aangeboden in de therapiekamer. Met beheersbare moeilijkheidsgraden, onder begeleiding van de therapeut.

Digitale EMDR

Het digitale EMDR platform biedt evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Met digitale ondersteuning wordt het werkgeheugen met specifieke stimulatie beter en nauwkeuriger belast.

Onze moovers
en experts

 • Chief Psychology Officer

  Tjeu Theunissen

  "Vanuit de wetenschap en praktijk denk ik mee in de behoeften van mede therapeuten en hun patiënten. Ik probeer zo veel mogelijk op de hoogte te zijn van de laatste wetenschappelijke stand van zaken en vooruitdenkende vertaalslagen te maken naar de klinische praktijk."

 • UX-designer

  Yorinde Zomer

  "Ik help onze klanten vooruit door te denken vanuit wat de gebruiker nodig heeft en dit te vertalen naar toepassingen die zij eenvoudig kunnen inzetten in hun dagelijkse werk."

 • Sales

  Richard Hallink

  "Binnen Moovd wordt met veel liefde en passie gewerkt om in de zorg de toegevoegde waarde van digitale mogelijkheden te laten zien, hiermee kan ik zowel maatschappelijk als zakelijk wat betekenen."

 • Marketing & Communicatie

  Karen Krukkert

  "Het geeft me veel energie om te werken aan de branding en het promoten van Moovd en haar oplossingen bij specialisten in de gezondheidszorg."

 • Chief Technology Officer

  Ties Theunissen

  "Bij Moovd zijn er veel kansen om je te ontwikkelen, en bovendien maak je een verschil voor cliënten en behandelaren door software te produceren die therapie sneller en efficiënter maakt"

 • Co-founder / CCO

  Menno Kamphuis

  "De energie, de werkethiek en de wil om grote veranderingen in de zorg teweeg te brengen is waar het hele team blij van wordt. En in een blij en energiek team werken is het mooiste wat er is."

 • Commercieel medewerker

  Miloe Jakobs

  "Ik geloof dat sales draait om het creëren van waardevolle relaties voor nu en in de toekomst. Met mijn drive zorg ik voor de ultieme merkbeleving"

 • Content creator

  Danny Schoenmaker

  "Door zo goed mogelijk trauma scenario’s en VR-video’s te maken probeer ik onze klanten en hun cliënten weer op weg te helpen."

 • Founder / CEO

  Sander Kamphuis

  "Met dit kleine, maar groeiende team kijken we verder vooruit om onze klanten maximaal te ondersteunen in het zo goed mogelijk help van hun patiënten. Dat maakt me trots!"

 • Content Creator

  Willemijn Haverkate

  Met haar creativiteit in animatie en 2D en 3D video, is ze een echte aanwinst voor het content team

 • Afstudeerder Creative Business

  Koen Vastert

  "Ik ga fluitend naar mijn werk omdat ik daar met een jong, dynamisch en gezellig team toffe dingen kan neerzetten. Met de resultaten van mijn afstudeerproject help ik de ggz om digitale innovaties in te zetten."

 • Openstaande vacatures

  Sta jij hier binnenkort?

  Lijkt het je gaaf hier tussen te staan? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures op de Werken bij Moovd pagina!

 • Raad van Advies - Adviseur wetenschap

  Prof. dr. Ad de Jongh

  GZ-psycholoog, hoogleraar angst- en gedragsstoornissen. Medeoprichter van PSYTREC. Introduceerde EMDR in Nederland en verbonden als Adviseur Wetenschap in de Raad van Advies bij Moovd.

 • Raad van Advies - Board member

  Rutger van Zuidam

  Rutger is een ervaren ondernemer met expertise op het gebied van startup versnelling en IT in de gezondheidszorg. Vanuit zijn discipline en ervaring kijkt, denkt en bouwt Rutger mee aan het neerzetten van Moovd.

 • Raad van Advies - Adviseur wetenschap U.S.

  Dr. Albert 'Skip' Rizzo

  Albert 'Skip’ Rizzo is aangesloten bij Moovd als adviseur wetenschap en is psycholoog en directeur van MedVR aan de University of Southern California (USG), Institute for Creative Technologies.

 • Raad van Advies - Adviseur wetenschap

  Dr. Suzy Matthijssen

  Onze Adviseur Wetenschap Matthijssen is klinisch psycholoog en onderzoeker bij het Academisch Angstcentrum van Altrecht. Daarnaast is zij docent bij de RINO Groep en als onderzoeker verbonden aan de Universiteit Utrecht.