moving therapy forward

Ik kon mijn ogen niet geloven!!! Sud daalde van 8 naar 0 in nog geen 2 minuten behandelen!

Lucy Wise, een Australische psycholoog, en lid van de vereniging EMDRAA, werkt sinds oktober 2022 met het platform van Moovd.

“Sommige trauma herinneringen zijn waanzinnig moeilijk te benaderen. Het platform van Moovd heeft een geïntegreerde aanpak van exposure en EMDR. Sinds dat ik het gebruik zet ik eigenlijk alleen nog maar deze applicatie in voor het behandelen van complex trauma. Ik sta keer op keer versteld van de uitkomsten. De allereerste keer geloofde ik mijn ogen niet. Ik had een client met een trauma klacht, waarbij we gingen behandelen en waar we normaal gesproken negen minuten doen over het behandelen van dit trauma lukte het deze keer in 1 minuut 46. De SUD ging van 8 naar 0 in nog geen twee minuten. Iets wat mij nog nooit is gelukt. Ik was een beetje sceptisch of het blijvend was dus wilde de client naar een week opnieuw zien. We startten de behandeling na een week opnieuw, maar het was niet nodig, het trauma was weg. Ik kon het niet geloven’’ aldus Lucy Wise.

Gerelateerde berichten

“Met WeMind hebben cliënten slechts 20 tot 25 minuten nodig om een trauma...

lees meer

Leanne Perrin werkt sinds januari 2023 met WeMind van Moovd

lees meer

Welcome to the Movement: Praktijk Inteam

lees meer

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.