moving therapy forward

Welcome to the Movement: GGZ Noord-Holland-Noord

René Wubs, manager Digitale transformatie GGZ Noord-Holland-Noord: “De behandeling werkt beter, de behandelduur is korter en we behandelen meer cliënten. Dat betekent verkorting van de wachtlijst!”

Binnen GGZ Noord-Holland-Noord merkte René Wubs dat de vraag naar zorgprofessionals toeneemt en de werkdruk als hoog wordt ervaren. Voor GGZ NHN was het duidelijk dat ze nog meer moest digitaliseren.

Met het Moovd-platform komen behandelaren van GGZ NHN erachter dat er in korte tijd sneller behandeld kan worden. Hierdoor kunnen er meer cliënten geholpen worden.

“Als ik het bij de behandelaren navraag, vinden die ook dat het zichtbaar beter werkt, en ook cliënten ervaren het zo. Dat past heel mooi bij onze missie”, aldus René Wubs.

Cliënten van GGZ NHN vinden het ook erg fijn om op afstand EMDR-therapie te kunnen volgen. Met het digitale platform van Moovd kunnen behandelaren een sessie starten en is het voor de cliënt mogelijk om vanuit huis de sessie te volgen. Dit draagt bij aan de visie vanuit Noord-Holland-Noord: “Beter worden doe je thuis”.

Namens Team Moovd: Welcome to the Movement!

Gerelateerde berichten

Cliëntverhaal: Hoe Mark weer de oude werd dankzij WeMind

lees meer

‘Every session before this was never successful.. But with We mind we succ...

lees meer

Digitale therapie voor Oekraïense slachtoffers

lees meer