Therapie

Trauma en PTSS

Voor het behandelen van trauma’s en PTSS bieden we twee bewezen behandelingen digitaal aan: virtual exposure en digitale EMDR. Beide applicaties zijn speciaal ontworpen om de oorzaak voor trauma en PTSS op een veilige, gecontroleerde manier te beleven.

Door middel van Virtual Reality Exposure Therapie worden cliënten met PTSS of trauma’s opnieuw blootgesteld aan de traumatische situatie. Hiermee kunnen psychologen virtueel alle exposure oefeningen die in de buitenwereld beschikbaar zijn, aanbieden. Zo halen we een bar, druk festivalterrein, een donker bos of een rijdende auto naar de behandelkamer. Alles in een vertrouwde omgeving. En onder deskundige begeleiding van de therapeut.

KEUZEHULP

Hoe kunnen we jou helpen?

Benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Gebruik de keuzehulp om tot een advies te komen.

Nieuws, publicaties,
onderzoeken & ervaringen

Onze oplossingen
voor angst en fobieën

Virtual Reality Exposure Therapie

Met Virtual Reality Exposure Therapie kunnen alle exposure oefeningen die in de buitenwereld beschikbaar zijn worden aangeboden in de therapiekamer. Met beheersbare moeilijkheidsgraden, onder begeleiding van de therapeut.

Digitale EMDR

Het digitale EMDR platform biedt evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Met digitale ondersteuning wordt het werkgeheugen met specifieke stimulatie beter en nauwkeuriger belast.

Hoe kunnen we
jou en jouw cliënten helpen?

Ben je benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Ga met ons in gesprek. We horen graag je ervaringen en kijken samen met jou hoe onze methoden daarop een aanvulling kunnen zijn.