Digital EMDR

Verkort het EMDR behandeltraject aanzienlijk met digitale EMDR, toepasbaar zowel in de therapiekamer als op afstand bij de cliënt thuis. Met DEMDR beschik je als therapeut over evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Zo bereiken cliënten sneller het gewenste resultaat en is het behandeltraject korter.

Waar je als therapeut normaal gesproken met de vingers voor de ogen beweegt, komt de cliënt nu via een webpagina of de mobiele telefoon in een virtuele wereld. Dit prikkelt de zintuigen beter en meer nauwkeurig, met als gevolg een betere werkgeheugenbelasting en effectievere daling van de ‘Subjective Unit of Distress’.

De methode is voor therapeuten langer vol te houden en biedt de mogelijkheid om de cliënt tijdens het proces nauwkeurig te observeren. Experts bevestigen dat therapeuten met digitale EMDR de effectiviteit van de therapie vergroten, waardoor ze méér cliënten beter kunnen helpen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Gebruik de keuzehulp om tot een advies te komen.

Klik hier voor de keuzehulp