Logo Loading

Effectief en kostenbesparend

Moovd ontwikkelt op maat gemaakte ervaringen in virtual reality. We creëren een virtuele wereld waarmee je als bedrijf (potentiële) klanten en personeel op een efficiënte manier jullie organisatie, werkzaamheden en projecten kunnen laten zien. Je kunt ieder persoon middenin elk gerealiseerd project en elke bedrijfslocatie zetten. Zonder een stap te hoeven zetten en collega’s te hoeven storen. Onder andere op het gebied van reizen bespaar je hierdoor tijd en geld. Met een VR-bril kun je jullie eigen virtuele wereld op elk gewenste tijdstip en plaats laten zien.

VR showroom, virtual reality zakelijk

We komen graag eens langs om een kopje koffie drinken en om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken en te laten zien.
Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

VR showroom, vr zakelijk, virtual reality voor bedrijven, virtual reality project

Verder zorgt virtual reality ervoor dat je kijkers op een effectieve manier kan meenemen naar elke uithoek en elk facet van jullie organisatie. De gewenste mensen worden virtueel maar zeer realistisch meegenomen naar jullie locaties. Zonder veiligheidsrisico’s en zonder last van geluidsoverlast van machines en/of voertuigen. De informatie die je wilt geven wordt hierdoor goed verstaan en zal beter overgebracht worden.

In de VR-ervaring zien mensen niet alleen wat jullie toegevoegde waarde is als organisatie, maar ervaren ze het echt. Voor de ultieme overtuigingskracht. Door deze ervaring wordt je bedrijf en de boodschap in de VR-ervaring beter onthouden. Een positieve stimulans om ‘top of mind’ te worden en/of te blijven.

Samen ervaringen bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Het gehele traject wordt begeleid en uitgevoerd door ons. Ook voor de levering van hardware kun je bij ons terecht.