Logo Loading

Virtual reality minister Van Engelshoven

Virtual reality minister Van Engelshoven

Maandag 4 maart kwam minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven op bezoek bij Hogeschool Saxion. Hier kregen zij en haar beleidsmedewerkers onze VR-beleving te zien.

Deze VR-beleving maakte we in opdracht van Saxion. Saxion wilde de minister op realistische wijze laten zien op welke manier de pabo van Saxion samenwerkt met het basisonderwijs. Voor de beleving hebben we opnames gemaakt bij odbs de Holterenk en Het Prisma Borne.

De minister en haar medewerkers gaven alle drie aan erg onder de indruk te zijn en door virtual reality een realistische en duidelijke beeld te krijgen van de praktijk. Hierdoor kon ze in de feedbacksessie gelijk de diepte in: effectief en efficiënt.

Fijn om te zien en horen dat de mensen van Saxion erg blij waren met het eindresultaat en de minister en haar medewerkers onder de indruk waren. Daar doen we het natuurlijk voor!

Later die dag stonden we op het Matchmaking-event van Saxion. Een event waarin start-ups in gesprek konden gaan met diverse mensen uit het bedrijfsleven. Hier hebben we interessante mensen gesproken en goede contacten opgedaan. Leuk dat we ook hier enthousiaste reacties kregen op onze VR-belevingen!

Kortom: een hele geslaagde dag!

Related Posts