Voel jij de intrinsieke motivatie om de zorg beter en toegankelijker te maken voor iedereen? En wil jij bijdragen aan het verminderen van de capaciteitsproblemen in de zorg?

Vacature: Commercieel manager

Grote kans dat deze gave baan als commercieel manager bij Moovd jou dan enorm veel energie gaat geven! Onze missie is om de zorg toegankelijk te maken voor alle mensen. Daarmee dragen wij bij aan een hoger doel: iedereen een eerlijke kans geven op de zorg die zij nodig hebben. Ook in landen waar nu weinig tot geen kwalitatief goede geestelijke gezondheidszorg (hierna: GGZ) beschikbaar is. Samen met ons gedreven team van innovators sta jij aan het roer van Moovd. Bepaal jij de koers en kan jij bijdragen aan iets wat écht belangrijk is. Als jij hét verschil wil gaan maken in de zorg, lees dan vooral verder.

Solliciteer!

Ben jij dé commercieel manager voor ons? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet

Wat wordt jouw (sleutel!) rol?
Jij als commercieel manager krijgt een belangrijke positie, zowel binnen Moovd als in de wereld van de GGZ, dat is jou inmiddels wel duidelijk. De functie van commercieel manager is voor ons een nieuwe functie, waarin wij jou veel vrijheid geven. Wat tot jouw verantwoordelijkheden behoort:

 • Jij stuurt samen met Menno, onze CCO, het commerciële team aan.
 • Jij bepaalt (mede) de strategische koers van Moovd voor de komende jaren, ook op het gebied van bijvoorbeeld verkoop en marketing, en bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen. Jij bent daarin ook eindverantwoordelijke voor het opstellen en uitvoeren van een marketing actieplan;
 • Jij onderhoudt relaties met klanten, waaronder zorgverzekeraars en beroepsgroepen, en bouwt ons netwerk uit door middel van acquisitie. Met jouw ervaring met consultative selling in de zorg is dat voor jou iets waar jij jouw hand niet voor omdraait.

Dit is natuurlijk maar een deel van jouw werkzaamheden. Ben jij nieuwsgierig naar wat jij nog meer doet in deze functie? Neem dan contact op met Sander. Dat kan via de gegevens onder ‘Solliciteer nu!’.

Passen wij bij jou?
Moovd is in 2017 opgericht en bestaat uit een team van 10 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor het (verder) innoveren van de zorg. Onze mensen zijn dan ook de kracht achter Moovd. Wat feiten over ons:

 • Wij werken nauw samen met nationale en internationale experts en instellingen op het gebied van onder andere traumabehandeling (PTSS) en angstbehandeling. Onze rol hierin is het ontwikkelen van innovatieve behandeltechnieken zoals Virtual Reality Exposure therapie en digitale EMDR;
 • Wij hebben een brede focus. Naast behandelingen op het gebied van PTSS, werken wij bijvoorbeeld ook aan oplossingen bij problematiek als angst voor de tandarts of creëren wij oplossingen voor mensen met een licht verstandelijke beperking om het leven wat makkelijker te maken;
 • In 2021 hebben we de Nationale Zorginnovatieprijs gewonnen vanwege onze innoverende technologieën.

Wil je weten wie jouw collega’s worden? Klik dan hier.

Samen met ons gedreven team van innovators sta jij aan het roer van Moovd

Wat zoeken wij in een commercieel manager?

Dat jij intrinsiek gemotiveerd bent en wil bouwen aan het innoveren, digitaliseren en verbeteren van de zorg. Dát is voor ons het allerbelangrijkste! Verder vinden wij jouw ervaring in de GGZ belangrijk, met name dat jij weet ‘hoe de hazen lopen’ op het gebied van financiering en beslissingsprocessen in de zorg. Voor ons is het plaatje compleet als jij:

 • Minstens 5 jaar ervaring hebt in het toeleverend veld van de GGZ, bij voorkeur in een soortgelijke functie, en klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau hebt en ervaring met stakeholdermanagement in de zorg;
 • Een gedreven en ambitieuze natuurlijke leider bent.

What’s in it for you?

Moovd is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Naast dat jij in jouw managementpositie een hele belangrijke rol speelt binnen Moovd en in de transformatie van de zorg, ontvang jij van ons ook een goede beloning. Hierbij is het voor jou als commercieel manager van belang om te weten dat als Moovd groeit, jij meegroeit. Voor nu kunnen wij jou, op basis van een 40-urige werkweek, het volgende bieden:

 • Een salaris tussen de € 3.850 en € 6.000 per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Extra tegemoetkomingen, door middel van bijvoorbeeld aandelen of een bonusstructuur;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Leaseauto;
 • Mogelijkheid om in overleg thuis te werken;
 • Laptop;
 • Mobiele telefoon;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Een jong team dat jou meer dan welkom heet;
 • Samen vieren wij successen!

Jij wil bouwen aan het innoveren, digitaliseren en verbeteren van de zorg

Solliciteer nu!
Ben jij dé commercieel manager voor ons? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Jij kan jouw cv sturen naar Sander via s.kamphuis@moovd.nl. Een motivatiebrief is niet verplicht, maar mag wel. Voor meer informatie over Moovd of over de vacature is Sander bereikbaar op 085 – 130 92 92.

Solliciteer!

Stuur je cv naar Sander via onderstaande button.