Training

Zelfredzaamheid

Trainingen die aansluiten op het leerniveau van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, zoals gespreksvaardigheden bij een werkgever en reizen met het OV. Zo ervaren zij minder stress, hebben ze meer houvast in het dagelijks leven en worden zij zelfredzamer.

Het is bewezen dat mensen 10% onthouden van wat ze lezen, 20% van wat ze horen, maar 80% van wat ze ervaren. Het voordeel van de applicatie van Moovd, is dat die bestaat uit situaties die uit de praktijk komen. Ze staan dus heel dicht bij de professionals en de cliënt. Hierdoor is alles heel herkenbaar. Omdat ze de voorbeelden niet in een boekje zien, maar dynamisch, kunnen ze direct de keuzes maken die ze zelf in de praktijk ook zouden doen.

KEUZEHULP

Hoe kunnen we jou helpen?

Benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Gebruik de keuzehulp om tot een advies te komen.

Nieuws, publicaties,
onderzoeken & ervaringen

Onze oplossingen
voor angst en fobieën

Virtual Reality Exposure Therapie

Met Virtual Reality Exposure Therapie kunnen alle exposure oefeningen die in de buitenwereld beschikbaar zijn worden aangeboden in de therapiekamer. Met beheersbare moeilijkheidsgraden, onder begeleiding van de therapeut.

Digitale EMDR

Het digitale EMDR platform biedt evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Met digitale ondersteuning wordt het werkgeheugen met specifieke stimulatie beter en nauwkeuriger belast.

Hoe kunnen we
jou en jouw cliënten helpen?

Ben je benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Ga met ons in gesprek. We horen graag je ervaringen en kijken samen met jou hoe onze methoden daarop een aanvulling kunnen zijn.