Training

Preventie

Naast het genezen van ziektebeelden, focust Moovd ook op het voorkomen ervan. Politiemensen en andere hulpdiensten krijgen tijdens hun werk geregeld te maken met ernstige incidenten, geweld en agressie. Soms zijn die incidenten zo heftig dat agenten er getraumatiseerd door raken. De medewerkers lijden dan aan posttraumatische stressstoornis (PTSS), wat een enorme impact heeft op hun leven. De geestelijke en lichamelijke problemen die daaruit voortkomen belemmeren iemand in het dagelijkse functioneren, thuis en op het werk.

In samenwerking met de bedrijfspsycholoog zijn virtuele trainingen ontwikkeld, om medewerkers bij hulpdiensten weerbaarder maken voor ernstige incidenten, geweld en agressie.

KEUZEHULP

Hoe kunnen we jou helpen?

Benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Gebruik de keuzehulp om tot een advies te komen.

Nieuws, publicaties,
onderzoeken & ervaringen

Onze oplossingen
voor angst en fobieën

Virtual Reality Exposure Therapie

Met Virtual Reality Exposure Therapie kunnen alle exposure oefeningen die in de buitenwereld beschikbaar zijn worden aangeboden in de therapiekamer. Met beheersbare moeilijkheidsgraden, onder begeleiding van de therapeut.

Digitale EMDR

Het digitale EMDR platform biedt evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Met digitale ondersteuning wordt het werkgeheugen met specifieke stimulatie beter en nauwkeuriger belast.

Hoe kunnen we
jou en jouw cliënten helpen?

Ben je benieuwd wat deze innovatieve methoden kunnen betekenen voor jou en jouw cliënten? Ga met ons in gesprek. We horen graag je ervaringen en kijken samen met jou hoe onze methoden daarop een aanvulling kunnen zijn.