Mondriaan: “Het maakt de zorg efficiënter en effectiever”

Volgens Cindy Wings, coördinator zorginnovatie bij Mondriaan, moet je eerst kijken naar welk probleem er in de zorg is en vervolgens naar welke oplossing daarvoor is. En het probleem is volgens haar nu groter dan ooit.

“De digitalisering in de zorg is in de coronatijd gegroeid vanuit een behoefte. Omdat we de gelegenheid hebben gehad dit in een soort pilotvorm te testen, zien we welke effecten het heeft en zien we dat we er mee door moeten gaan.”

Cindy Wings, coördinator zorginnovatie bij Mondriaan

Ze voegt er aan toe dat ze denkt dat iedere organisatie eigenlijk ook wel weet dat het een must is om hierin mee te gaan. “Wij zullen ons, als behandelaren of zorgverleners, moeten realiseren dat we op een gegeven moment veel meer met digitale middelen moeten gaan werken.”

Volgens Wings moet iedereen in de zorg met digitalisering aan de slag gaan, omdat het de zorg nog efficiënter en effectiever maakt. “En met die verbetering hoop ik ook de zorg goedkoper te maken.

De voornaamste reden waarom Mondriaan hierop inzet, is het resultaat. “Het helpt de behandelaren om de behandelingen effectiever en efficiënter te kunnen toepassen en daarmee hun werk beter te kunnen doen.”

Namens team Moovd heten we GGZ Centraal welcome to the Movement!

Wanneer ga jij mee in de digitale transitie?

Zet de eerste stap met digitale therapie met onze keuzehulp